Novinky

čec 10, 2024

Víkend za dveřmi!


Víkend je za dveřmi, máte už svoji rezervaci?

Přijďte třeba i na týdenní nabídku, kterou budeme nabízet od čtvrtka!

Znáte jižní Čechy? Víte, co je hlavní surovinou konkrétně oblasti Třeboňska? Jsou to ryby a borůvky!

Obě suroviny velmi aktivně používáme v našem menu, které upravujeme i dle dostupnosti.

Momentálně se u nás můžete osvěžit borůvkovou limonádou, borůvky najdete i třeba na buchtičkách se šodó, či makovém pudinku.

Co se týče ryb, na nich je postavený celý náš koncept, avšak každý týden nabízíme i mimo stálé menu další položky "co rybník dal" a do naší nabídky vkládáme týdenní nabídku, či do vyprodání.

Jsou to candáti pečení vcelku, siveni od našeho dodavatele z Rakouska, či polévka z říčních raků, každý týden pro vás nějakou specialitu připravujeme.

 

Náš současný stálý jídelní lístek k nahlédnutí zde .

 

Rezervaci vašeho stolu si můžete zajistit zde

 

Budeme se těšit na vaši návštěvu