Tuto třeboňskou specialitu připravili jako první majitelé restaurace Šupina, Jitka a Pavel Müllerovi, spolu s šéfkuchařem. Nečekali ovšem, že se stane základním kamenem jídelního lístku a jedním ze symbolů restaurací Šupina a Šupinka.
Kapří fileta doplněná o utajenou speciální směs koření, uleželá a připravovaná kuchaři z restaurace Šupina je nejlepší a jedinou originální recepturou, která na Kapří hranolky existuje. Receptura na originál kapřích hranolek se stala rodinným tajemstvím, které je velmi střežené a zná ho jen úzký kolektiv restaurace Šupina a Šupinka.
Přijďte ochutnat tuto delikatesu přímo do našich restaurací, kde ji v současné době servírujeme v předkrmovém provedení se žampionovo-koprovou omáčkou, či jako hlavní chod se zelným salátem.
Kapří hranolky je také možné si zakoupit jako polotovar u nás v restauraci a připravit si v pohodlí domova. Náš personál vám rád vysvětlí úpravu hranolek a postup přípravy.