Rybí restaurace Šupina a Šupinka, apartmány

Naše ryby

Ochutnejte vynikající čerstvé ryby z Třeboňska!

Naše nabídka čerstvých ryb obsahuje široké spektrum sladkovodních ryb třeboňského regionu:

Pro bezpečnější konzumaci našich rybích pokrmů pro Vás filetujeme candáta, štiku, pstruha, sumce a samozřejmě třeboňského kapra.

Rádi bychom Vám vysvětlili rozdíl mezi rybím filetem, které najdete u nás v restauraci, a rybím filé:

Rybí filet je převážně mechanicky vykostěná ryba, tj. bez páteře a ploutví, s výjimkou hřbetní ploutve - v tomto případě je výskyt kostí běžný a pro konzumenty i „žádoucí“ (možnost rozeznat filetu od filé)

Rybí filé je břišní či hřbetní svalovina bez kůže s malým procentem kostí, která může být technicky dále opracovaná, abychom minimalizovali či dokonce vyloučili výskyt kostí

"Už naši předkové hodovali, hodujte i Vy"

Pro tyto příležitosti pro Vás připravíme celé pečené ryby dle Vašeho přání. Nutno objednat den předem.